VEB

U bent ondernemer in de beveiligingsbranche. U wilt ondernemen. Juridische uitdagingen leiden af. Dat is waar wij in beeld komen.

Wij zijn Mistral Advocaten. Wij zijn er voor de ondernemer. Wij richten ons op de Bouw, het Vastgoed en de Techniek. Rechtsgebieden waarop wij actief zijn: Contracten, Ondernemen, Personeel en Vastgoed. Wij kennen uw branche en verstaan ons vak. Mistral Advocaten is juridisch partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven ("VEB").

De VEB is dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied. Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB gegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord.

Voor alle VEB-leden heeft Mistral Advocaten een unieke service ontwikkeld.

Heeft u een overzichtelijke vraag? Dan kunt u hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer achterlaten. U wordt dan (op werkdagen) binnen 24 uur teruggebeld. Samen met een van de advocaten van Mistral Advocaten wordt dan onderzocht of uw vraag eenvoudig telefonisch te beantwoorden is. Wanneer dit het geval is, ontvangt u direct kosteloos uw antwoord.

Is dit laatste niet het geval, dan ontvangt u een geheel vrijblijvend voorstel. Wij helpen u dan tegen een scherp tarief. Liever direct contact? Dan kan natuurlijk ook. Bel of mail ons dan.

Bel of mail mij:

Logo_VEB_Partner_2015