Techniek

Mistral Advocaten richt zich met name op het Vastgoed en de Techniek.
Wij zijn dus thuis in uw branche.

Onze klanten zijn actief in de ICT, metaalindustrie, automotive, elektrotechniek, beveiliging en installatietechniek.

Het ene project is het andere niet. Opdrachtgevers en opdrachtnemers moeten samenwerken om een project tot een succes te maken. De belangen van deze partijen lopen soms synchroon, maar vaker uiteen. Het is de kunst dit krachtenveld goed te regisseren. Mistral Advocaten beheerst deze kunst.

U zit niet te wachten op discussies. Heldere contracten zijn de remedie. Alleen op die manier kan het gemeenschappelijke doel (een succesvolle realisatie van het project) worden bereikt. Mistral Advocaten stelt deze overeenkomsten voor u op.

Alleen juridische kennis volstaat niet. Een bredere blik is noodzakelijk. Daarom werkt Mistral Advocaten nauw samen met een vast team van technisch specialisten en fiscalisten. Samen bereiken we meer.

Lukt het niet om een discussie buiten de rechter om op te lossen, dan kan een gang naar de rechter of arbiter een oplossing zijn. De jarenlange proceservaring van Mistral Advocaten komt dan goed van pas.

Als ondernemer in de techniek wordt u geconfronteerd met de spelregels uit het bestuursrecht en vergunningen. De specialisten van Mistral Advocaten loodsen u erdoor heen. Ook overheden (waaronder gemeenten) en ondernemers in de publieke sector zijn daarom bij ons aan het juiste adres.

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed