Team

mr. Björn van Eijk
mr. Björn van Eijk

ADVOCAAT / PARTNER

mr. Björn van Eijk

Björn is vasthoudend, duidelijk en recht door zee. Specialist op het gebied van bouwrecht en vastgoed.

Tot zijn klantenkring behoren o.a. aannemers (o.a. GWW), installatiebedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, bouwadviseurs en sportbedrijven.

Björn heeft ruime ervaring met het opstellen van complexe vastgoedcontracten. Denk hierbij aan bouwcontracten en huur- en exploitatieovereenkomsten. Ook commerciële contracten kennen voor hem geen geheimen. Zijn kennis van het aansprakelijkheidsrecht komt hierbij goed van pas.

Hij is een procesadvocaat pur sang. Of het nu gaat om procedures bij de burgerlijke rechter, Raad van State óf de Raad van Arbitrage voor de Bouw; met Björn aan uw zijde bent u verzekerd van een optimale procesbijstand.

Björn is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van Stichting Kunstencentrum Het Klooster en lid van de Raad van Advies van WoerdenSport.

Buiten werktijd is Björn wielrenner en speelt hij saxofoon.

Björn: 06 – 5171 6418
Vind mij op LinkedIn

mr. Toine Hitzert
mr. Toine Hitzert

ADVOCAAT / PARTNER

mr. Toine Hitzert

Toine is een gedreven advocaat en specialist op het gebied van het ondernemingsrecht en contracten. Nieuwsgierig en vasthoudend zijn twee termen die hem kenmerken.

Toine begeleidt spraakmakende overnames en fusies. Daarnaast stelt hij uiteenlopende commerciële contracten op. Altijd met oog voor detail en de specifieke situatie van de betrokken ondernemer. Toine is een fanatieke procesadvocaat met uitvoerige kennis van het beslag- en executierecht. Tot slot publiceert hij regelmatig.

Tot zijn klantenkring behoren onder meer ondernemers die actief zijn in de ICT, metaalindustrie, automotive, beveiliging en installatietechniek.

Toine was voorzitter van ZOOOM, hét ZZP Collectief van Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. ZOOOM behartigt de belangen van haar leden en organiseert informatieve bijeenkomsten. Daarnaast is Toine actief binnen EuroCollectNet. In dat kader bezoekt hij regelmatig internationale congressen en onderhoudt hij de contacten met de Europese collega's.

Buiten werktijd houdt Toine zich bezig met wielrennen en fotografie.

Toine: 06 – 4683 2444
Vind mij op LinkedIn

mr. Stella Willebrands
mr. Stella Willebrands

ADVOCAAT / PARTNER

mr. Stella Willebrands

Stella staat haar mannetje naast de heren van Mistral Advocaten. Arbeidsrecht is haar passie. Een vakidioot. Pragmatisch en doortastend.

Een strateeg. Of het nu gaat om een reorganisatie, procedure of het voeren van onderhandelingen over sociaal plan; Stella kent de weg en het doel wordt bereikt.

Ook overnames kennen voor Stella geen geheimen. Van het uitvoeren van een grondig arbeidsrechtelijk due dilligence onderzoek, tot het opstellen van uitgekiende bepalingen met betrekking tot het personeel; bij Stella bent u aan het juiste adres.

De klanten van Stella zijn met name actief in de bouw en de techniek. Ook daarbuiten heeft zij ervaring opgedaan. Als jurist binnen de Koninklijke Boekverkopersbond en beleidsadviseur van CNV Onderwijs heeft zij ook binnen de media- en onderwijswereld haar vlieguren gemaakt.

Stella is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Daarnaast is zij aangesloten bij het netwerkontbijt van BNI Smaragd in Amersfoort en actief betrokken bij de medezeggenschap van de school van haar kinderen.

Stella: 06 – 2443 0993
Vind mij op LinkedIn

drs. Patrick Verdoold
drs. Patrick Verdoold

ONDERNEMERSADVISEUR

drs. Patrick Verdoold

Patrick Verdoold is een allround ondernemersadviseur met sales en financiële roots. Zijn gezond boerenverstand in combinatie met jarenlange B2B-ervaring zorgen voor focus, inzicht en resultaat.

Patrick heeft in zijn leven al veel ondernemers geadviseerd. Vaak lag daar een investering of financiering aan ten grondslag. Zijn jarenlange loopbaan bij de Rabobank komt dan goed van pas. In zijn adviezen is altijd plaats voor ambitie en realiteit.

Als zelfstandig ondernemer spreekt Patrick de taal van de ondernemer en weet hij waar een ondernemer mee te maken heeft. Patrick helpt de ondernemer. Dat kan eenmalig of voor een afgesproken periode zijn.

In zijn vrije tijd is Patrick actief in het bestuur van voetbalvereniging Sportlust '46 te Woerden. Daarnaast zit hij graag op zijn racefiets. In 2018 neemt hij weer deel aan de Alpe D'HuZes.

Patrick: 06 - 2877 2611
Vind mij op LinkedIn

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed