Vastgoed

Mistral Advocaten richt zich met name op het Vastgoed en de Bouw. Wij zijn dus thuis in uw branche.

Onze klanten zijn aannemers, installatiebedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, bouwadviseurs en ingenieursbureaus.

Vastgoed is meer dan stenen stapelen. Opdrachtgevers, aannemers en overheden moeten samenwerken om een project tot een succes te maken. De belangen van deze partijen lopen soms synchroon, maar vaker uiteen. Het is de kunst dit krachtenveld goed te regisseren. Mistral Advocaten beheerst deze kunst.

Opdrachtgevers en -nemers zitten niet te wachten op discussies. Heldere contracten zijn de remedie. Alleen op die manier kan het gemeenschappelijke doel (een goede en tijdige oplevering van het project) worden bereikt. Mistral Advocaten stelt deze overeenkomsten voor u op.

Alleen juridische kennis volstaat niet. Een bredere blik is noodzakelijk. Daarom werkt Mistral Advocaten nauw samen met een vast team van bouwkundigen en fiscalisten. Samen bereiken we meer.

Lukt het niet om een discussie buiten de rechter om op te lossen, dan kan een gang naar de rechter of de Raad van Arbitrage voor de Bouw een oplossing zijn. De  jarenlange proceservaring  van Mistral Advocaten komt dan goed van pas.

Als vastgoedondernemer wordt u geconfronteerd met de spelregels uit het bestuursrecht en vergunningen. De specialisten van Mistral Advocaten loodsen u erdoor heen. Ook overheden (waaronder gemeenten) en ondernemers in de publieke sector zijn daarom bij ons aan het juiste adres.

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed