Personeel

U onderneemt en uw personeel klaart de klus. Goed en gemotiveerd personeel is van levensbelang. Dat is een continue investering.

Wat bindt en boeit de werknemer en welk pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort daarbij? Welke ruimte heeft u nodig om uw organisatie te sturen en wendbaar te maken? Mistral Advocaten adviseert en onderhandelt bijvoorbeeld met de OR over een personeelsreglement of met vakbonden over een sociaal plan of cao.

Veel gemaakte fouten; het gebruik van een gedateerde arbeidsovereenkomst en een heel algemeen personeelshandboek. Het arbeidsrecht is heel dynamisch. Vroeg of laat leidt dit tot problemen. Op maat gesneden arbeidsovereenkomsten en een uitgekiend personeelshandboek voorkomen dit.

Onwerkbare situatie of reorganisatie? Afscheid nemen is nooit leuk, maar soms wel nodig. Mistral Advocaten zorgt voor een snel en kostenefficiënt afscheid.

Ex-werknemers die met uw investeringen aan de haal gaan? Denk aan de schending van relatie-, concurrentie- en geheimhoudingsbedingen. Mistral Advocaten dwingt nakoming af en verhaalt de geleden schade.

Werkt u met ZZP-ers? Mistral Advocaten zorgt voor werkbare overeenkomsten die door de Belastingdienst zijn goedgekeurd.

Onze aanpak is Helder.

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed