Ondernemen

Ondernemen, het zit u in het bloed. Ondernemen betekent risico’s nemen en kansen grijpen. Verder gaan waar anderen stoppen. Dat vraagt om lef en een partner die met u meedenkt. Mistral Advocaten is die sparring partner.

Mistral Advocaten is er exclusief voor de ondernemer. Voor iedere uitdaging bestaat een aanpak en voor ieder probleem een oplossing. De advocaten van Mistral Advocaten zorgen voor de juiste koers.

Bloeien en groeien, dat is waar u naar streeft. Door juridische valkuilen te omzeilen en risico’s juridisch af te dekken, zorgt Mistral Advocaten ervoor dat u uw zakelijke doelstellingen bereikt.

Soms draagt een overname of het afstoten van een bedrijfsonderdeel hieraan bij. Mistral Advocaten staat dan voor u klaar. Met een zorgvuldige due dilligence worden de risico’s én kansen in kaart gebracht. Met uitgekiende contracten worden uw belangen geborgd.

Ondernemen gaat met vallen en opstaan. Ook ondernemers in financieel zwaar weer kunnen op Mistral Advocaten rekenen. De specialisten van Mistral Advocaten hebben ervaring als curator en weten als geen ander wat de do’s en dont’s zijn. Na een inventarisatie van de financiële problemen (vaak in samenwerking met een accountant) wordt een plan opgesteld. Vaak is het om deze manier mogelijk een faillissement te voorkomen.

U gaat voor 100% klanttevredenheid. U verwacht vervolgens uiteraard wel dat uw klant uw factuur betaalt. Wanneer dit laatste uitblijft, zorgt Mistral Advocaten voor de incasso van uw vordering. Doelgericht en snel.

Ook in geval van schade bent uw Mistral Advocaten aan het juiste adres. Een vlotte en efficiënte afwikkeling staan centraal. Zo kunt u snel weer verder met ondernemen.

Onze oplossingen zijn Helder.

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed