Contracten

Als ondernemer maakt u doorlopend afspraken. Een goede vastlegging van deze afspraken is van groot belang. Misverstanden worden zo voorkomen. Mistral Advocaten stelt alle commerciële contracten op die voor u van belang zijn.

De overeenkomsten van Mistral Advocaten sluiten altijd naadloos aan op uw branche. Zo staat u sterk. De overeenkomsten kenmerken zich daarnaast door hun heldere taal. Zo is voor iedereen duidelijk wat de spelregels zijn.

Als ondernemer kunt u bovendien niet zonder een goede set algemene voorwaarden. Zo kunt u risico’s beperken en betalings- en leveringscondities vastleggen.

Het hebben van uitgekiende contracten en algemene voorwaarden is één, een juist gebruik is een tweede. Mistral Advocaten voorziet u altijd van een heldere toelichting. Een training “Contracteren” behoort ook tot de mogelijkheden. Alle contractuele do’s en dont’s passeren de revue.

Afspraak is afspraak. Het lijkt zo duidelijk. De praktijk is echter weerbarstig. Worden afspraken niet nagekomen, dan laat Mistral Advocaten het er niet bij zitten. Met een doordacht plan en zo nodig een gerechtelijke procedure lost Mistral Advocaten dit voor u op.

Onze contracten zijn Helder.

Bel of mail mij:

Mistral beeld helder site 4

EXPERTISE

Mistral Contracten

Mistral Ondernemen

Mistral Personeel

Mistral Vastgoed